takeldienst

De takeldienst van Snauwaert Autobedrijf BVBA in Brugge is een betrouwbaar adres als het gaat om de depannage  of carrosserieherstelling van uw auto. Wij staan steeds voor u klaar als u nood hebt aan pechverhelping. Of het nu gaat om de reparatie van een lekke band, het verhelpen van een overkokende motor, blikschade enzovoort, wij hebben steeds een team klaar staan dat elke klus kan klaren.

Vertrouw bij pech of panne op de takeldienst Snauwaert

Wij bieden al onze klanten elke keer weer een 100% Full Service dienstenpakket aan. Het maakt ons daarbij niet uit of het gaat om het wegslepen van uw voertuig na een ongeval of panne of om een carrosserieherstelling ter plaatse. Het enige dat voor ons namelijk echt telt, is dat we u zo snel mogelijk weer in uw eigen wagen op de weg zien rondrijden. 

Onze eigen takelwagens takelen, verslepen en bergen voertuigen uit alle gewichtsklassen. Maar als we op de plek zelf het probleem kunnen herstellen, dan voeren wij de reparatie aan uw wagen natuurlijk meteen uit! Ook voor occasies, aanhangwagens en service & onderhoud van auto’s bent u bij Snauwaert Autobedrijf op het juiste adres.

Bel ons op 050/33 09 10. Takeldienst Snauwaert is voor u altijd 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar! Hebt u problemen met uw wagen? Bel dan naar Takeldienst Snauwaert!